Digital marketing specialist til Danmarks Naturfredningsforening (barselsvikariat)

Vi søger en dygtig digital marketing specialist, der kan understøtte vores arbejde med leadgenerering og medlemshvervning via de digitale kanaler og med særligt fokus på e-mail marketing, marketing automation og annoncering. 

Vi har allerede et stærkt kommunikations- og marketingteam og stor fremgang i vores digitale medlemshvervning og fundraising. Vi søger en fagligt stærk og kreativ digital marketing specialist til e-mail marketing, marketing automation og annoncering (primært Facebook), der kan understøtte arbejdet med leadgenerering og medlemshvervning i den digitale kanal. 

Som digital marketing specialist kommer du til at indgå i vores digitale marketingteam, der er en del af kommunikationsafdelingen. Kommunikationsafdelingen rummer bl.a. også fundraising, kampagner og digital kommunikation, og vi arbejder tæt sammen på tværs af teams for at få det maksimale ud af vores indsatser. Som digital marketing specialist spiller du en vigtig rolle ift. at rådgive dine kolleger ud fra dit grundige kendskab til e-mail marketing, marketing automation samt annoncering.

 

Dine opgaver:

 • Du har det overordnede ansvar for e-mailkanalen og bidrager til den videre implementering af vores kanalstrategi for denne kanal (vi bruger Hubspot).
 • Du skaber og opsætter automations og e-mails.
 • Du skaber indhold på tværs af udvalgte digitale kanaler, der understøtter den digitale kunderejse, herunder redigerer og opretter landingpages med fokus på konvertering og skaber leadaktiviteter (vi bruger bl.a. Leadfamly).
 • Du rådgiver dine kolleger i organisationen med henblik på at udnytte e-mail og social ads til at skaffe leads og medlemmer.
 • Du skaber indhold i form af annoncer, som du opsætter og monitorerer i Facebook.
 • Du understøtter vores arbejde med leads til arv og testamente og sikrer, at der følges op på nye leads, og at automatiseringerne kører.

 

Din profil:

 • Du har minimum tre års erfaring med digital fundraising/digital marketing for en NGO eller privat virksomhed.
 • Du har specialist-kompetencer inden for e-mail marketing og marketing automation, og du har erfaring med segmentering.
 • Det er et plus, hvis du også har god forståelse for CRM (kundedatabase) og en god forretningsforståelse.
 • Du er en dygtig og kreativ tekstforfatter og kan lave indhold til de digitale kanaler (særligt e-mail og annoncering), som fanger opmærksomheden og giver brugerne lyst til at engagere sig.
 • Du har erfaring med e-mail marketing og har arbejdet med automatiserede flows i HubSpot eller lignende marketingsystem.
 • Du har erfaring med digital annoncering på sociale medier og måske også Google, og du har en vis dataforståelse og en god analytisk sans.
 • Du har projektledergen og er i stand til at udvikle, gennemføre og evaluere planlagte aktiviteter i samarbejde med et team.
 • Du er parat til at være en del af et fagligt stærkt hold, hvor lysten til både at levere og til at lære undervejs er i højsædet, og hvor arbejdskulturen er præget af venlighed og sammenhold.

 

Information og ansøgning

Deadline for din ansøgning er onsdag den 14. juni kl. 12:00. Vi afholder samtaler i uge 25 og 26. 

Arbejdstiden er på 37 timer om ugen med løn og vilkår i henhold til vores overenskomst.

Arbejdsstedet er Masnedøgade 20, 2200 København Ø.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte kommunikationschef Louise Puck på tlf. 31193267 eller puck@dn.dk eller teamleder for Digital Marketing Sanne Buggeskov på tlf. 61660777 eller sanne@dn.dk. 

Ansøg
Del i dit netværk Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Udskriv Tip en ven

Danmarks Naturfredningsforening er med 130.000 medlemmer Danmarks største grønne medlemsorganisation. Vi arbejder for, at Danmark bliver et samfund med en rig og mangfoldig natur, et rent og sundt miljø og en aktiv klimaindsats. Der er 85 medarbejdere i sekretariatet, og vi bor på Østerbro tæt på metrostationen ved Poul Henningsens Plads.
Frist:
Kontaktperson:
Louise Puck Kommunikationschef
Stillingstype: Fuldtid, Tidsbegrænset
DANMARKS NATURFREDNINGSFORENING
Adresse: Masnedøgade 20, 2100 København Ø
Telefon: Receptionen: +45 39 17 40 00
Telefontid: Man-tors. kl. 9-16, fredag kl. 9-15
CVR: 60 80 42 14
E-mail: dn@dn.dk